Spitalul Regional de Urgenţă Cluj

Adresată: Doamnei Sorina PINTEA, Ministrul Sănătăţii
Întocmită de către: Gabriel Horia Nasra, deputat, membru al Grupul Parlamentar al Partidului Social Democrat, Circumscripția electorală nr. 13, CLUJ.

Obiectul Întrebarii: Spitalul Regional de Urgenţă Cluj

Stimată doamnă ministru,
Spitalul Regional de Urgenţă Cluj este un obiectiv extrem de important pentru judeţul Cluj, cât şi pentru întreaga regiune de nord-vest.
În ultimii ani, în dreptul liderilor liberali ai administraţiei judeţene, demagogia politică a ţinut loc soluţiilor concrete, chiar dacă proiectul putea beneficia de un suport local şi guvernamental serios când dl. Emil Boc era prim-ministrul României.
Având în vedere că luna trecută, oficialii Consiliului Județean Cluj au avut o întrevedere cu reprezentanții Băncii Mondiale și cu secretarul de stat din Ministerul Sănătății, dl. Cristian Grasu, pentru a pune la punct o serie de aspecte tehnice privind Spitalul Regional de Urgenţă Cluj, vă solicit să-mi răspundeţi în scris la următoarele întrebări:
1. Care sunt paşii următori în vederea începerii construcţiei Spitalului Regional de Urgenţă Cluj?
2. Având în vedere că preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, dl. Alin Tişe, a declarat că spitalul va putea fi construit în aproximativ cinci ani, cum apreciaţi declaraţia, prognoza? Populistă, fantezistă sau realistă?

Vă mulțumesc,
Solicit răspuns în scris,

Gabriel Horia Nasra
Deputat PSD Cluj

You may also like

Leave a Comment