Complexul de Cazare pentru Sportivi şi Tineri Hotel „Stadion”

Adresată: Doamnei Ioana BRAN, Ministrul Tineretului şi Sportului

Întocmită de către: Gabriel Horia Nasra, deputat, membru al Grupul Parlamentar al Partidului Social Democrat, Circumscripția electorală nr. 13, CLUJ.

Obiectul Întrebarii: Complexul de Cazare pentru Sportivi şi Tineri Hotel „Stadion”

Stimată doamnă ministru,

Complexul de Cazare pentru Sportivi şi Tineri Hotel „Stadion” a fost gazda a numeroşi sportivi în ultimii ani, cât şi a unor echipe, un obiectiv locativ extrem de important pentru sportul clujean.

Anul trecut, a existat o intenţie a Ministerului Tineretului şi Sportului, în a ceda complexul Federaţiei Române de Judo „spre folosinţă gratuită pe 49 de ani” însă, la timp, Ministerul Finanţelor Publice nu și-a dat avizul și a reîntors către MTS proiectul de HG de cedare a Complexului.

De asemenea, mai mulţi clujeni mi-au semnalat că evaluarea terenului de 3.188 de metri pe care e plasat hotelul, aflat chiar peste Someș de Parcul Central la 319.000 de lei, evaluare efectuată chiar de reprezentanţi ai ministerului, nu ar fi una racordată la realităţile pieţei imobiliare locale.

În acest context, stimată doamnă ministru, vă solicit să-mi răspundeţi în scris la următoarele întrebări:

  1. Care este strategia Ministerului Tineretului şi Sportului cu privire la Complexul de Cazare pentru Sportivi şi Tineri Hotel „Stadion” în perioada următoare (lucrări de modernizare, reabilitare)?
  2. Consideraţi corectă evaluarea terenului de 3.188 din centrul oraşului la preţul unui apartament de două camere?

Vă mulțumesc,

Gabriel Horia Nasra

Deputat PSD Cluj

You may also like

Leave a Comment