Proiectele „Parndorf de Cluj” şi Spitalul Clinic de Urgenţă de Copii nu mai sunt de actualitate

Proiectele „Parndorf de Cluj” şi Spitalul Clinic de Urgenţă de Copii (în parteneriat cu Alin Tişe) au fost două dintre promisiunile de vârf ale primarului Emil Boc în campania electorală din 2016.

„Îl felicit pe primarul Emil Boc pentru inaugurarea Cluj Shopping City – „Parndorf de Cluj” şi a Spitalului Clinic de Urgenţă de Copii! Suntem curioşi ce alte proiecte, individuale sau în colaborare cu Alin Tişe, va mai promite în următoarea perioadă. Probabil va urma anunţul privind lansarea primei rachete către Marte şi binenţeles acuzele că PSD nu doreşte finanţarea misiunii pe Marte.

Au trecut doi ani de mandat şi nici o promisiune electorală nu a fost onorată. Am fi bucuroşi să înţelegem ce conspiraţie naţională sau internaţională l-a împiedicat să abandoneze proiectele „Parndorf de Cluj” şi Spitalul Clinic de Urgenţă de Copii” a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

Scurt istoric:

„Vrem să facem Cluj Shopping City. Mulţi mi-au spus că merg la Parndorf la cumpărături, pentru că acolo găsesc produse de calitate la preţuri mai mici. Clujul poate avea şansa să devină un obiectiv pentru locuitorii din Transilvania în materie de shopping, având cel mai modern centru de acest fel, unde oamenii pot veni să cumpere la preţuri mai mici. Primăria va pune la dispoziţie terenul, nu vorbim de locaţie, pentru a nu încuraja specula imobiliară. Avem însă mai multe variante şi există deja interes din partea unor investitori”, a declarat Emil Boc, la Realitatea FM în 16 mai 2016.

Sursă video:

You may also like

Leave a Comment