Patru stadioane modernizate în vederea Euro 2020

Guvernul și Primăria Generală fac tot ceea ce este necesar pentru ca România să găzduiască meciurile de la Euro 2020. Realizarea celor 4 stadioane, pentru organizarea Euro 2020 la București, va fi finalizată la timp şi va ridica capitala României la un nivel de infrastructură sportivă egală cu cea a marilor orașe europene.

  • Demersul executivului corespunde angajamentelor din Programul de Guvernare privind dezvoltarea infrastructurii sportive
  • Cu aceste 4 arene, alături de Arena Națională și de cele doua stadioane aflate in proximitatea Bucureștiului, respectiv Ploiești și Giurgiu,  capitala noastră va avea capacitatea organizării de evenimente sportive importante, precum campionate europene de fotbal pentru juniori, tineret, fotbal feminin și competiții  de rugby la nivel european.
  • Pe lângă aceste competiții, Bucureștiul va putea organiza și evenimente de tineret, concerte, festivaluri sau adunări publice.
  • În acest mod municipiul București va beneficia de câștiguri și din zona de servicii pentru afaceri din domeniul hoteluri, restaurante, baruri.
  • Costul total al lucrărilor se va ridica la 105 milioane de euro, suma urmând a fi suportată de Ministerul Dezvoltării.

You may also like

Leave a Comment