DJ 161 D și DJ 109 A lăsate în paragină de Alin Tișe

Drumurile județene trebuie să fie priorități pentru îmbunătățirea calității vieții tuturor locuitorilor județului Cluj, finanțarea modernizării și reabilitării acestora fiind atributul Consiliului Județean Cluj cât și a Guvernului României.

„Îi solicit președintelui Consiliul Județean Cluj să fie cinstit în privința finanțării modernizării și reabilitării drumurilor județene, pentru că după un prim an de mandat este cât se poate de evident că a discriminat mai multe comune din Cluj din considerente politice, cele mai recente exemple fiind drumurile județene ce afectează viața locuitorilor din comunele Mica și Chinteni, respectiv DJ 161 D și DJ 109 A.

În aceeași speță nu ocolesc rolul reprezentanților PSD Cluj de a susține interesele județului la nivel guvernamental și asigur clujenii că în perioada următoare drumurile județene vor beneficia de sprijinul Guvernului în cel mai corect mod.

Le solicit reprezentanților PNL Cluj să înțeleagă că epoca alocărilor financiare în baza carnetului de partid a trecut, atât din punct de vedere moral, etic cât și legal” a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *