Intrarea străzii Triajului în patrimoniul municipiului Cluj-Napoca

ÎNTREBARE

Adresată: Domnului Alexandru-Răzvan Cuc, Ministrul Transporturilor

Întocmită de către: Gabriel Horia Nasra, deputat, membru al Grupul Parlamentar al Partidului Social Democrat, Circumscripția electorală nr. 13, CLUJ.

Obiectul întrebării: Intrarea străzii Triajului în patrimoniul municipiului Cluj-Napoca

Locuitorii străzii Triajului trăiesc o adevărată dramă off-road de mai bine de nouă ani, chiar dacă în această perioadă clujenii au depus mai multe solicitări către Primăria Cluj-Napoca pentru ca strada lor să fie asfaltată.

Strada Triajului din zona comunei Baciu, care administrativ ţine de Primăria Cluj-Napoca, se află într-o situație juridică extrem de complicată având în vedere că este în proprietatea CN CFR SA și din această cauză rămâne neasfaltată. Municipalitatea a solicitat Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, Regional CF Cluj, transferul dreptului de proprietare, cu titlu gratuit, privind strada Triajului din municipiul Cluj-Napoca însă răspunsul nu a reușit să clarifice situația.

În contextul în care aproximativ 200 de persoane sunt afectate din cauza acestui litigiu juridic, vă solicit domnule minsitru Alexandru-Răzvan Cuc, un răspuns în scris cu privire la rezolvarea acestei probleme.

Cu deosebită considerație,

11 aprilie 2017

Gabriel Horia Nasra

Deputat PSD

You may also like

Leave a Comment