Emil Boc și PNL refuză dezbaterea publică cu privire la situația stadionului Cluj Arena!

Obișnuiți să administreze Cluj-Napoca prin decizii unilaterale, fără dezbatere publică, luate în birourile politice ale PNL Cluj, Emil Boc și consilierii liberali au votat un proiect de hotărâre cu privire la aprobarea solicitării de trecere a terenului în suprafață de 55055 mp, și ai mobilului Cluj Arena, din proprietatea județului Cluj, în domeniul public al municipiului Cluj-Napoca, fără să consulte opinia publică în condițiile în care trimiterea Cluj Arena în disoluţie a fost patronată de PNL!

„Lipsa anexelor de la fundamentarea proiectului este inadmisibilă. Susținem creșterea patrimoniului municipiului Cluj-Napoca dar considerăm că trebuie să cunoaștem implicarea financiară a acestei tranzacții” a declarat dl. Dan Morar, liderul de grup al consilierilor social-democrați.

„Emil Boc și Alin Tișe fac un ping-pong de responsabilitate în privința situației stadionului Cluj Arena. Un astfel de proiect trebuie dezbătut public și nu ascuns în lista punctelor propuse pentru suplimentarea ordinii de zi.

Le reamintim liderilor PNL, Emil Boc și Alin Tișe, că  datoriile acumulate de Cluj Arena,  de peste 15 milioane de lei şi alte pierderi de milioane de lei nu pot fi șterse cu buretele. Dumnealor au condus Consiliul Județean Cluj, directorul SC Cluj Arena SA este tot un membru al PNL, prin urmare le solicităm să nu mai ia alte decizii fără consultarea opiniei publice și a consilierilor județeni” a declarat Horia Nasra, președintele interimar al PSD Cluj.

You may also like

Leave a Comment