Cine nu are brădeni la casă, să-și cumpere!

bradenii„Unii dintre noi când aud de luna Decembrie se gândesc la luna cadourilor, sărbători, Moș Crăciun și altele de acest fel. Când vine vorba de formația Diamonds Are Forever situația este cu totul alta, deoarece ei își serbează momentul apariției lor 15 Decembrie 2011” spun Horia, Dorin, Andrei & Co. 

Pentru unii dintre noi, chiar și pentru cei trei, luna decembrie înseamnă întoarcerea acasă, la Brad, oriunde am fi, în Cluj, Timișoara, București, înseamnă mândria de a fi din Brad, înainte de toate și mai presus de orice.

Dar până atunci vă invit la aniversarea brădenilor Horia, Dorin, Andrei și a prietenilor Pityu, Dunch și Mitzoc care „surprinzător” se va desfășura live, pe 13 10675659_769732273064442_3818480636174635193_nDecembrie, în Flying-Circus.

Decembrie cu aromă de brad și sunet de metalcore, hardcore, djent, melodic metalcore, metal, o mega petrecere la final de an 🙂

Well… dacă v-a plăcut videoclipul de mai sus, să fiți convinși că e mai mult decât un rock updatat la trupele mari, din occident, gen Lamb of God sau Bullet for my Valentine, ci și producția videoclipului propriu-zis, Dorin și Andrei fiind maeștri ai excelentelor movie-uri/aftermovie-uri de la Electric Castle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *