Actiunea de impadurire “CERT prinde radacini”

certAsociatia CERT-Transilvania, Detasamentul de Interventie in Caz de Dezastre, continua seria actiunilor din cadrul programului “ CERT sprijina mediul inconjurator”  si demareaza Campania de impadurire, primavara 2014.

Cea de a doua editie a Actiunii locale de impadurire va avea loc in data de 29 martie 2014 ,in  zona Padurii Hoia, aflata in apropierea orasului Cluj-Napoca, cu sprijinul Ocolului Silvic Cluj si al autoritatilor locale, care ne-au pus la dispozitie o suprafata de teren de  1.2 ha. si un numar de 6.000 de puieti de arbusti.

Cei 150 de voluntari ai Asociatiei CERT-Transilvania si-au ascutit cazmalele, si-au suflecat manecile si sunt pregatiti sa traga un nou semnal de alarma asupra faptului că, fiecare culme de deal din Transilvania trebuie reimpadurita!

Ne-am propus realizarea pe termen lung a unei campanii de constientizare si responsabilizare a comunitatii cu privire la importanta revitalizarii padurilor, iar actiunea din 29 martie 2014, marcheaza o noua batalie pe care sperăm să o câştigăm cu sprijinul celor care ni se vor alatura, in favoarea unui viitor mai bun pentru generatiile urmatoare.

In acelasi timp, dorim sa oferim adolescentilor si tinerilor care ni se alatura in acest demers, cea mai buna educatie in ceea ce priveste “targul” incheiat cu natura: pentru tot ceea ce ne daruieste trebuie sa ii oferim ceva in schimb!

Fie ca sunteti membru al societatii civile, al administratiei publice, al mediului privat sau al mass-media, va invitam să fiti alaturi de noi, in 29 martie 2014 la Actiunea de impadurire desfasurata de Asociatia CERT-Transilvania.

Alaturi de sponsorii nostri principali, Banca Transilvania, Emerson si Electrogrup , Asociatia CERT-Transilvania va multumeste!

Asociatia CERT-Transilvania

Presedinte,

Flaviu Garbo,

Tel: 0722.248.118

E-mail: office@cert-transilvania.ro

flaviu_g@yahoo.com

Vice-presedinte,

Dan Jecan,

Tel: 0722.749.794

e-mail: office@cert-transilvania.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *