Tinerii PSD-isti s-au intrecut la fotbal cu colegii din judet, la Turda

fotbaltsdturda3Tinerii social-democrați din Dej au demonstrat că sunt cei mai buni din judet, la o competitie fotbalistica desfasurata pe terenurile cu iarba sintetica de la Baile Sarate din Turda, in organizarea TSD Turda si TSD Campia Turzii. Pe celelalte două locuri ale podiumului s-au clasat echipele organizațiilor TSD Cluj-Napoca, respectiv TSD Câmpia Turzii, urmati de colegii lor de la Turda si Gherla.

Printre cei 80 de participanți care au luat parte direct sau indirect la competiție s-au aflat președinții celor cinci organizații TSD angrenate în întrecere: Ramona Cătinean (Gherla), Gianina Ciobanca (Turda), Horia Nasra (TSD Cluj-Napoca), Andrei Bradea (TSD Dej) și Dragoș Lup (Câmpia Turzii), scrie turdalive.ro.

Prezent de asemenea la întrecere, președintele organizației județene Cluj a TSD, Dan Morar, a declarat: „Prin această competiție, tineretul social-democrat clujean sărbătorește venirea primăverii”. Unul dintre organizatori, președintele organizației TSD Turda, Gianina Ciobanca, a completat: „Deoarece ne aflăm în preajma, atât a zilei de 1 Mai cât și a Paștelor, urăm sărbători fericite tuturor turdenilor. Profit de ocazie ca să adresez mulțumirile noastre și pe această cale, președintelui organizației municipale Turda a PSD, domnul Cristian Matei, pentru sprijinul pe care ni l-a acordat în organizarea acestei competiții”.

sursă știre: Gherla Info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *